sâmbătă, 23 august 2014

Mancarica de ied

 Ingrediente:

600 g carne de ied,
300 g de ceapa,
200 g ardei,
150 g de morcov,
150 g de rosii,
Suc de rosii,
Piper,
Sare,
Boia,
1 fr de dafin,
Tarhon,
ulei,


Spalam carnea de miel si o portionam in bucati de marime potrivita. Punem  ulei intr-o tigaie si adaugam bucatile de carne, le lasam sa prinda culoare dupa care le scoatem intr-un alt vas.

In uleiul care a ramas adaugam legumele, ceapa taiata pestisori, morcovi rondele si ardeii julien, saram si piperam. Cand ceapa devine translucida adaugam putina apa. Lasam pana  se-nmoaie bine legumele. Adaugam inapoi carnea, punem frunza de dafin, presaram boia.


Lasam sa se-nbine aromele si punem cubuletele de rosii. Lasam sa scada adaugam sucul de rosii si tarhonul.

Eu am servit-o intr-o ciabatta cu ardei copt alaturi.



Pofta Buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu