sâmbătă, 23 august 2014

Pulpe de Pui dezosate in saramura




Ingrediente:

2 pulpe de pui,
200 g malai,
1 ardei gras rosu,
1 rosie,
3 rosii cherry,
6 catei de usturoi,
¼ de ardei iute,
Piper,
Sare,
Boia,
Marar,



Dezosam pulpele, le ungem cu ulei de masline, saram, piperam si adaugam un praf de boia. Pregatim grillul si adaugam pulpele.


Punem la copt pe grill rosia si ardeiul. Cand sunt gata se vor cutata de coaja si se vor toca marunt.


Pregatim saramura dupa cum urmeaza: punem apa la foc, adaugam sare, putin ulei, pisam usturoiul si il adaugam.Punem rosia, ardeiul si ardeiul iute, adaugam si un praf de piper proaspat macinat si lasam sa dea un pic in clocot. Adaugam pulpele in aceasta compozitie.

Intr-un alt vas pregatim mamaliga, pune mapa la foc si adaugam sare, nu ne trebuie multa mamaliga. Lasam sa fiarba apa si adaugam malaiul in bloc dupa care amestecam bine, adaugam putin ulei. Cand se va lua mamaliga de pe marginile vasului inseamna ca este facuta si putem sa o scoatem.


Aranjam ca in imaginea alaturata, punem saramura intr-o farfurie adanca, adaugam mamaliga, pulpele si decoram cu rosiile cherry si marar.

Pofta Buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu