Membru

vineri, 31 iulie 2015

Snitzel cu piure de cartofi si sos de legume

Nicolette Sandulache  /  at  9:44 p.m.  /  No comments




Va asteptam sa ne vizitati si pe blogul hostelului nostru Transilvania Hostel din San Jose, Costa Rica: www.transilvaniahostel.blogspot.com, sau pe pagina de FB, Transilvania Hostel Costa Rica.



Ingrediente:



1 piept de pui,
1 ceapa,
1-2 morcovi,
1 legatura de ceapa verde,
1 ardei gras verde + 1 ardei gras rosu,
50-70 g de fasole neagra,
Paprica,
3 catei de usturoi,
Faina,
2 oua,
Sare, piper, cimbru,
Pasta de tomate,
5-6 cartofi,
Lapte,
Unt,
Ulei,
Putin vin rosu,
Stoc de legume,


Decor: rosii cherry, cimbru

Pentru inceput filetam puiul si scoatem pieptul de pui cu atentie, pregatim carnea pentru snitele, punem pieptul de pui dupa filetare intre doua folii de plastic si trecem la aplatizarea lui prin batere cu ajutorul unui batator din lemn. Carnea de pui este foarte frageda asa ca nu exagerati cu baterea deoarece se rupe foarte repede.


Spargem ouale, le batem bine, adaugam sare, piper, un praf de paprica si cimbru.  Trecem snitzerele prin faina,  scuturam bine excesul de faina, trecem prin ou si inca o data prin faina(dubla infainare) dupa care dam la frigider maxim 20 de minute. Dupa expirarea timpului scoatem din frigider si prajim in baie de ulei fierbinte. Scoatem pe hartie absorbanta pentru indepartarea excesului de grasime si lasam in relax.


Punem cartofi la fiert cu un praf de sare. Spalam, curatam si spalam din nou legumele dupa care trecem la taierea lor in cubulete. Adaugam ulei un tigaie si vom sota legumele.


Trecem legumele intr-o cratita mai incapatoare, asezonam, punem stoc de legume si putin vin rosu, usturoiul pisat punem capacul si lasam sa fiarba la foc mic. Punem pasta de tomate diluat cu stoc si adaugam snitelele, mai dam pentru 10 minute la cuptor.


Dupa ce cartofi au fiert ii pasam, cartofi trebuie sa fie calduti, peste ei adaugam cubulete de unt rece si laptele care va fi caldut nu clocotit, nu rece. Amestecam bine si asezonam.


Dupa aceea trecem la pregatirea si decorarea farfuriei ca in imaginile alaturate. 

Share
Posted in: Posted on: vineri, 31 iulie 2015

0 comentarii:

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks How to Customize Search for href=http://www.facebook.com/theblogger911 and replace it with your site's facebook page URL. Change the 30 Second Time Delay by searching for the code below and changing the number 30000 to a greater or lesser number. 1 second = 1000. 10 seconds = 10000. 60 seconds = 60000.

Aperitive

Salate

Sosuri

Dressinguri

Garnituri

Preparate vegetariene

Bauturi calde

Bauturi reci

Bauturi alcoolice

Smoothie

Pizza

Paste

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Preparate din carne de rata si gasca

Preparate din carne de porc

Preparate din carne de vita

Preparate din carne de curcan

Preparate din carne de miel

Preparate din peste

Preparate din carne de pui

Supe

Ciorbe

Preparate din carne de vanat

Preparate din fructe de mare

Preparate internationale

Aperitive si salate medievale

Fel Principal Medieval

Garnituri Medievale

Salate Medievale

Dulciuri Medievale

Torturi

Prajituri

Tarte

Alte dulciuri

Persoane interesate

Google+ Followers

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Totalul afișărilor de pagină

Copyright © 2013 Super Nico. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.