600 g carne
de ied,
300 g de
ceapa,
200 g ardei,
150 g de
morcov,
150 g de
rosii,
Suc de
rosii,
Piper,
Sare,
Boia,
1 fr de
dafin,
Tarhon,
ulei,
Spalam
carnea de miel si o portionam in bucati de marime potrivita. Punem
ulei intr-o tigaie si adaugam bucatile de carne, le lasam sa prinda
culoare dupa care le scoatem intr-un alt vas.
In uleiul care a
ramas adaugam legumele, ceapa taiata pestisori, morcovi rondele si ardeii
julien, saram si piperam. Cand ceapa devine translucida adaugam putina apa. Lasam pana se-nmoaie bine legumele. Adaugam inapoi
carnea, punem frunza de dafin, presaram boia.
Lasam sa
se-nbine aromele si punem cubuletele de rosii. Lasam sa scada adaugam sucul de
rosii si tarhonul.
Eu am
servit-o intr-o ciabatta cu ardei copt alaturi.
Pofta Buna
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu