Ingrediente:
2 pulpe de
pui,
200 g malai,
1 ardei
gras rosu,
1 rosie,
3 rosii cherry,
6 catei de
usturoi,
¼ de ardei iute,
Piper,
Sare,
Boia,
Marar,
Dezosam
pulpele, le ungem cu ulei de masline, saram, piperam si adaugam un praf de
boia. Pregatim grillul si adaugam pulpele.
Punem la copt pe
grill rosia si ardeiul. Cand sunt gata se vor cutata de coaja si se vor toca
marunt.
Pregatim saramura
dupa cum urmeaza: punem apa la foc, adaugam sare, putin ulei, pisam usturoiul
si il adaugam.Punem rosia, ardeiul si ardeiul iute, adaugam si un praf de piper
proaspat macinat si lasam sa dea un pic in clocot. Adaugam pulpele in aceasta
compozitie.
Intr-un alt vas
pregatim mamaliga, pune mapa la foc si adaugam sare, nu ne trebuie multa
mamaliga. Lasam sa fiarba apa si adaugam malaiul in bloc dupa care amestecam
bine, adaugam putin ulei. Cand se va lua mamaliga de pe marginile vasului
inseamna ca este facuta si putem sa o scoatem.
Aranjam ca in
imaginea alaturata, punem saramura intr-o farfurie adanca, adaugam mamaliga,
pulpele si decoram cu rosiile cherry si marar.
Pofta Buna.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu