250 g
muschi de porc
50 g ardei gras
90 g ceapa
150 g de
piept de pui
15 g de praz
250 g de cartofi
noi
100 g cartofi mov
7 g de boia afumata
Sare cu
gust de afumat
Cimbru
Ulei de
masline
Sare, piper,
O ceapa
Usturoi
Vin alb
Marinada: taiem ceapa mai mare, adaugam ulei, boia, sare, piper, usturoi, cimbru si
purin vin alb. Taiem
carnea in cubulete aproximativ egale si masam sa se absoarba bine marinada. Dam
la frigider 1-2 ore.
Fierbem
cartofii in coaja. Dupa 20 de minute ii scoatem ii lasam sa se raceasca, ii vom
curata de coaja. Vom taia cartofii in 4-6 felii. Luam o tava de aragaj o
tapetam cu hartie de copt adaugam cartofii taiati in sferturi, adaugam ulei de
masline, cimbru, paprica afumata, sare, piper si dam la cuptor pentru 25-30
minute, incercati este in functie de cuptorul dumneavoastra.
Taiem
legumele tot in cubulete potrivite, putem folosi ardei gras de toate culorile,
dovlecel, ceapa, praz. Ce legume doriti dvs. Eu am folosit ardei rosu, praz si
ceapa rosie.
Am alternat
carnea cu legumele si am pus pe grill spre frigere. Grilul trebuie sa fie
incins si il vom unge cu ulei in avans. Normal ar trebui sa dureze maximum 15
minute, dar eu nu le-am pus direct pe flacara ci am lasat grilajul mai sus de
aceea a durat mai mult.
Se servesc doua
la portie, la final am adaugat si jumatate de rosie cherry. Eu am facut frigaruile anternate,
dar se poate face doar din carne de porc sau numai din piept de pui in functie
de alegerea dumneavoastra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu