duminică, 3 ianuarie 2010

Salata de Paste


Salata de Paste

Ingrediente:
200 gr de paste,
1 cutie de porumb,
150 gr de sunca,
1 ceapa rosie,
3-4 rosii cherry,
½ de salata verde,
6-8 baby morcovi,
½ ardei portocaliu,
½ ardei verde,
sare, piper, ulei de masline, rozmarin.

Dressing: 3 linguri de ulei de ,1 lamaie mai mare, 1 plic Delikat Knorr Mediteranean

Mod de preparare: Se pun la fiert pastele, separat se mai fierb si baby morcovii aproximativ 15-20 de minute sa verifica sa fie fierti, se taie sunca feliute(cubulete) ceapa julien, se adauga salata taiata si ardeii care se taie cubulete. Dupa ce s-au fiert pastele, se scurg si se racesc, pastele se pun peste legume in salata iar morcovii dupa ce s-au scurs de apa, se trag 3-4 minute intr-un pic de unt la tigaie se adauga si un praf de rozmarin, dupa care se scot si se adauga peste restul salatei. Se adauga porumbul si se toarne dressingul amestecandu-se bine, se sareaza si se adauga un Delikat Mediteranean, ii da un gust deosebit.
Pofta Buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu