duminică, 3 ianuarie 2010

Salata Viviana







Salata Viviana Royal
Ingrediente
:

125 gr maioneza light
125 gr iaurt degresat
2-3 linguri de miere(zahar)
1 lingurita de sare
125 gr telita tocata foarte marunt cubulete(fruct)
125 gr stafide
350-400 gr mere cu coaja taiate in cubulete mici
500-750 gr varza alba taiata in fisii foarte fina
100 gr de migdale

Pentru design: sfecla rosie taiata cubulete, trandafir din rosie, salata verde

Mod de preparare: Se taie merele in cubulete cu coaja, se amesteca cu maioneza, iaurtul, mierea(zaharul) sare, telina cubulete, si stafide. Dupa ce s-au amestecat se adauga si varza, taiata fasii foarte fine. La sfarsit se adauga migdalele amestecandu-se din nou si se da la frigider pana in momentul servirii.
Pentru design-ul farfuriei se pot intercala straturile de salata intre ele se poate pune sfecla rosie taiata cubulete. Se poate aranja in diferite feluri ca in fotografiile atasate.

Pofta Buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu