duminică, 3 ianuarie 2010

Salata John









Ingrediente
:

2 bucati de varza mici,
2 cutii de fasole rosie,
2-3 castraveti,
1 legatura de ceapa verde,
2-3 cutii de peste in ulei(macrou afumat si ton),
ulei, otet, sare, piper,

Mod de preparare: Se taie conservele de peste si se scurg de ulei, se taie cutiile de fasole rosie si se scurg de zeama in care au stat boabele se spala foarte bine. Se toaca varza, se curata castravetii de coaja si se taie rondele, se spala, curata si se taie ceapa verde. Se trece la amestecarea ingredientelor, ultimele se pun boabele de fasole sa nu se sparga si pestele. Se asezoneaza cu ulei si otet precum si sare si piper dupa gust. O reteta simpla si usor de pregatit, pentru noi la serviciu este mancarea ideala.

Pofta Buna

Aceasta salata este dedicata colegului meu John Barbu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu