Bine ati venit in bucatarie la Super Nico! Va astept cu drag si ma bucur ca sunteti alaturi de mine. Impartasim aceeasi pasiune si sunt mandra sa pot impartasi experientele mele alaturi de voi. Sunt aici pentru voi pentru a parcurge expeditia noastra culinara impreuna si de a ne lasa prada creativitatii noastre culinare.
sâmbătă, 28 august 2010
Chiftelute de dovlecei si gujoane cu susan
Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
2-3 dovlecei
2-3 oua
200 gr de branza
sare, piper
2 piepti de pui
100 gr de susan
1-2 rosii potrivite
1 legatura ceapa verde
100 gr de creveti din cutie
1 ardei rosu
ulei, faina
Mod de preparare: Se curata dovleceii, se rad pe razatoarea mica si se storc bine. Branza se rade tot pe razatoarea mica, si se adauga peste dovlecei,se sareaza si pipereaza,se adauga 1-2 oua. Se fac chiftelute de dovlecei se dau prin faina si se prajesc in uleiul incins.
Separat se taie pieptul de pui in bucati mici si se trece prin faina, ou si susan si se pune la prajit, se sareaza si se prajeste pe ambele parti. Cand sunt gata se scot si se pun pe servetele absorbante trecandu-se la aranjarea farfuriei
Se curata rosiile de coaja si se face un trandafir. In uleiul incins se pun crevetii si se prajesc.
Farfuria se aranjeaza cu ceapa verde si ardei rosu.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu