sâmbătă, 28 august 2010

Chiftelute de dovlecei si gujoane cu susan



Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
2-3 dovlecei
2-3 oua
200 gr de branza
sare, piper
2 piepti de pui
100 gr de susan
1-2 rosii potrivite
1 legatura ceapa verde
100 gr de creveti din cutie
1 ardei rosu
ulei, faina

Mod de preparare: Se curata dovleceii, se rad pe razatoarea mica si se storc bine. Branza se rade tot pe razatoarea mica, si se adauga peste dovlecei,se sareaza si pipereaza,se adauga 1-2 oua. Se fac chiftelute de dovlecei se dau prin faina si se prajesc in uleiul incins.

Separat se taie pieptul de pui in bucati mici si se trece prin faina, ou si susan si se pune la prajit, se sareaza si se prajeste pe ambele parti. Cand sunt gata se scot si se pun pe servetele absorbante trecandu-se la aranjarea farfuriei

Se curata rosiile de coaja si se face un trandafir. In uleiul incins se pun crevetii si se prajesc.
Farfuria se aranjeaza cu ceapa verde si ardei rosu.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta Buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu