Membru

luni, 30 august 2010

Surpriza din Vulcanul Arenal

Super Nico  /  at  10:02 p.m.  /  No comments









Timp de preparare:
35 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
Preparat pentru 2 portii

4 fileuri de peste de maxim 6 cm
1 vanata
1 ou
rosie
ardei gras/iute
malai/ faina
sare, piper
lamaie
ulei
betisoare pentru frigarui
Dressing: iaurt si smantana degresata si nucsoara
Design: reductie de acetto balsamico si miere, salata verde precum si un aranjament o micuta chinezoaica (compusa din vanata, mandarina, ardei, morcov, masline)

Mod de preparare: Se iau fileurile de peste si se taie sa aiba lungimea maxima de 6cm(lungime si latime sub forma de patrat) acestea se sareaza, pipereaza se dau prin ou dupa care se da prin faina in amestec cu malai.Se prajesc si se pun pe servetele absorbante, separat se taie o vanata longitudinal in felii subtiri care se prajesc un alta tigaie nu in cea de peste, dupa ce s-au inmuiat fasiile de vinete vor fi scoase si vor fi si ele asezate pe servetele absorbante pentru indepartarea surplusului de grasime.

Se vor lua betisoare pentru frigarui se se va trece la aranjarea produsului final. Trecem betisoarele de frigarui prin vinete care se aseaza in X pe farfurie( ca in imaginea alaturata) se aseaza bucatile de pestele si se vine cu capetele de vinete peste peste pentru a inchide preparatul, deasupra se pune o felie de ardei gras sau un ardei iute si o felie de rosie.

Separat se face uin dressing format din: un iaurt mic 0% grasime si 2-3 linguri de smantana degresata se adauga un praf de nucsoara, se amesteca bine si se adauga peste preparatul nostru.

Dessign: salata verde si reductie de acetto balsamico

O reteta simpla foarte usor de preparat si cu un impact fantastic asupra musafirilor.

Share
Posted in: Posted on: luni, 30 august 2010

0 comentarii:

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks How to Customize Search for href=http://www.facebook.com/theblogger911 and replace it with your site's facebook page URL. Change the 30 Second Time Delay by searching for the code below and changing the number 30000 to a greater or lesser number. 1 second = 1000. 10 seconds = 10000. 60 seconds = 60000.

Aperitive

Salate

Sosuri

Dressinguri

Garnituri

Preparate vegetariene

Bauturi calde

Bauturi reci

Bauturi alcoolice

Smoothie

Pizza

Paste

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Preparate din carne de rata si gasca

Preparate din carne de porc

Preparate din carne de vita

Preparate din carne de curcan

Preparate din carne de miel

Preparate din peste

Preparate din carne de pui

Supe

Ciorbe

Preparate din carne de vanat

Preparate din fructe de mare

Preparate internationale

Aperitive si salate medievale

Fel Principal Medieval

Garnituri Medievale

Salate Medievale

Dulciuri Medievale

Torturi

Prajituri

Tarte

Alte dulciuri

Persoane interesate

Google+ Followers

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Totalul afișărilor de pagină

Copyright © 2013 Super Nico. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.