miercuri, 30 noiembrie 2011

Frittata de legume cu pui si bacon

Ingrediente

30 g de unt
15 cm dintr-o bucata de praz
300 g de amestec de legume(morcov, ardei, porumb, fasole, mazare)
250 g de piept de pui
200 g de bacon
½ de ceasca de smantana 32% grasime
ierburi aromatice(patrunjel, busuioc, ceapa verde)
¼ de ceasca de smantana lichida
6-7 oua
sare,
piper,
boia iute
praz pentru dessign

Mod de preparare:

Puneti unt intr-o tigaie non-aderenta cand acesta s-a topit puneti cubuletele

de pieptul de pui si baconul taiat fasii, dupa ce pieptul de pui a devenit albicios, adagati legumele si le lasati sa se soteze in untul din tigaie. Taiati marunt prazul si il adaugati peste aceestea in tigaie.

Spargeti ouale amestecatile bine adaugand si smantana, sarati, piperati, adaugati ierburile aromatice si agaugati acestea peste legumele noastre, lasati la se gateasca aproximativ 10 minute.

Cand inca nu este in totalitate facuta, luati frittata adaugati parmezanul si o dati la cuptor pentru 10 minute.

Se portioneaza si se serveste alaturi de o salata.



Pofta Buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu