Ingrediente
1 piept de pui
2 felii de sunca de pui
4-5 felii de cascaval
5-6 rondele de rosii
½ lingurita de cimbru
faina,
ulei
sare, piper,
boia optional
1 ceapa mai mica
100 g de ciuperci
cimbru
2 linguri pasta de tomate
o lingura de apa
Timp de preparare: sub 60 minute
Mod de preparare:
Se ia bucata de piept de pui, se pune intre folia de plastic si se va bate pentru a se subtia si intinde bucata de carne, dar sa nu fie prea subtire, se sareaza si pipereaza se da prin faina si se va pune la prajit intr-o tigaie cu putin ulei ,2-3 minute pe fiecare parte dupa care se va scoate si se vor lasa 5 minute pe servetele absorbante pentru indepartarea grasimii in exces.
Vom toca ceapa marunt si o vom pune la sotat cand devine aurie adaugam ciupercile si cimbru si mai lasam putin pe foc.
Vom incepe sa montam preparatul nostru dupa cum urmeaza: peste pieptul de pui prajit, adaugam sunca, peste aceasta umplutura, urmeaza un rand de cascaval, rondelele de rosii si mai radem deasupra cascaval.
Inainte sa-l dam la cuptor vom amesteca, 2 linguri de pasta de tomate, o lingura de ulei de masline si o lingura de apa, saram si piperam, adaugam si cimbru iar acest amestec il punem peste preparatul nostru si il dam la cuptor la 180 de grade 22-22 de minute.
Pofta Buna
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu