Membru

sâmbătă, 10 martie 2012

Cotlet de porc cu piure de fasole rosie

Super Nico  /  at  9:17 p.m.  /  No comments

3 bucati cotlet de porc 600-700g
1 cutie fasole rosie 200 g
1 fir de praz
2-3 bucati de pastarnac
1 legatura ceapa verde
1 ceasca de vin alb sec
ciuperci chinezesti 5-6 bucati
ciuperci champinion 5-6 bucati
100-150 ml supa de legume
unt, ulei, sare, piper
cimbru
mascarpone 90 g
branza de vaci 90 g
prune uscate 5 prune uscate
ardei iute ½ de bucata


Se ia bucata de cotlet si se scot bucatile de carne si piele de pe oase, pentru a ramane osul fara carne, dupa ce am terminat de aranjat bucata de carne, trecem la pregatirea umpluturii.




Amestecam intr-un bol:mascarpone cu branza de vaci, ardeiul iute tocat marunt si prunele taiate fin, saram si piperam. Dupa ce am preparat compozitia dam o gaura cu cutitul in cotlet si il umplem, legam cotletul cu ata alimentara pentru a fi ca o bucata intreaga.



Dupa aceasta taiem cateva felii de ciuperci si le vom pune ca un capac sa nu iasa compozitia si il vom trage la tigaie cateva minute pe fiecare parte, pana se schimba culoarea, dupa care il scoatem si il lasam in asteptare.



Dupa ce am spalat legumele le taiem in diferite feluri, punem ulei in tava adaugam legumele si punem cotletul peste dand la cuptor, dupa 25 de minune, adaugam vinul si cimbrul si continuam coacerea, testam si cand este carnea facura scoatem de la cuptor.



Separat spalam fasolea rosie(care este prefiarta) si adaugam supa(stoc) lasand sa fiarba aproximativ vreo 15 minute. Vom pune fasolea intr-un blender adaugam treptat zeama, saram si piperam si vom face un piure adaugam si o lingura de ulei de masline.

Tragem la tigaie intr-o lingura de ulei ciupercile feliate(daca sunt uscate vor trebui hidratate), dupa care aranjam preparatul nostru ca in imaginile alaturate.


Pofta Buna

Share
Posted in: , Posted on: sâmbătă, 10 martie 2012

0 comentarii:

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks How to Customize Search for href=http://www.facebook.com/theblogger911 and replace it with your site's facebook page URL. Change the 30 Second Time Delay by searching for the code below and changing the number 30000 to a greater or lesser number. 1 second = 1000. 10 seconds = 10000. 60 seconds = 60000.

Aperitive

Salate

Sosuri

Dressinguri

Garnituri

Preparate vegetariene

Bauturi calde

Bauturi reci

Bauturi alcoolice

Smoothie

Pizza

Paste

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Preparate din carne de rata si gasca

Preparate din carne de porc

Preparate din carne de vita

Preparate din carne de curcan

Preparate din carne de miel

Preparate din peste

Preparate din carne de pui

Supe

Ciorbe

Preparate din carne de vanat

Preparate din fructe de mare

Preparate internationale

Aperitive si salate medievale

Fel Principal Medieval

Garnituri Medievale

Salate Medievale

Dulciuri Medievale

Torturi

Prajituri

Tarte

Alte dulciuri

Persoane interesate

Google+ Followers

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Totalul afișărilor de pagină

Copyright © 2013 Super Nico. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.