sâmbătă, 10 martie 2012

Hamburger Gourmet a la Nicole

7-8 felii de bacon
350 g grame de carne porc(tocata de tine acasa)
3-4 oua fierte tari
1 ceapa
100 g de pesmet,
sare, un praf de piper


1 avocado
1 ceapa
¼ de legatura de coriandru, ulei de masline, sare

1 sfecla prefiarta
100-150 g de branza feta
zeama de lamaie
3 castraveti cornisori
10 cepe mici murate de décor

Carnea se toaca marunt la fel se procedeaza si cu ceapa se sareaza, pipereaza si amestecam bine adaugam si pesmetul, dupa care asezam feliile de bacon iar deasupra punem carnea in amestec cu ceapa, peste acestea adaugam 4-5 oua fierte tari. Eu am pus decat trei oua dar trebuiau mai multe(de vina este colesterolul), dupa ce am asezat si ouale, va trebui sa infasuram totul in folie de plastic in mai multe randuri si sa scoatem aerul din cilindrul facut de noi, lagand foarte bine la capete.

Se-nfasoara in folie de plastic in mai multe straturi si se da la cuptor intr-o tava in care a fost pus in prealabil apa calduta, se lasa aproximativ 35-45 de minute, dupa care se scoate si se lasa in asteptare.

In acest timp ne apuca sa facem pasta de guacamole, scoatem si zdrobim miezul de la avocado, tocam ceapa fin, saram si piperam, adaugam zeama de lamaie dupa gust si adaugam coriandru tocat foarte fin.
De asemeni ne pregatim de prepararea piureului de sfecla, se ia sfecla care a fost prefiarta, se taie in bucati mai mici si se adauga in robot se marunteste branza feta si se adauga si aceasta, punem sare si piper alb si un pic de ulei si incepem sa le mixam impreuna pana vom obtine un piure fin.

Feliem castraveciori cornisor si trecem la aranjarea preparatului, vom felia marele hamburger in felii de aproximativ de 2,5-3 cm. Luam un pos cu varful mai mare si vom orna cu cele doua piureuri ca in imaginile alaturate. Decoram cu micile cepe murate si cu feliile de castravete.


Pofta Buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu