marți, 13 martie 2012

Rulou din piept de pui umplut cu legume, bacon, capsuni, migdale


Va asteptam sa ne vizitati si pe blogul hostelului nostru Transilvania Hostel din San Jose, Costa Rica: www.transilvaniahostel.blogspot.com, sau pe pagina de FB, Transilvania Hostel Costa Rica.

Ingrediente:

300 g de piept de pui
7 felii de bacon
1 ceapa
20 g de crema de branza
putin cimbrisor/un praf de boia
1 ardei gras verde
1 ardei gras rosu
100 g de bacon
2-3 capsuni feliate fin
10 g de midale
1 legatura ceapa verde
¼ de ceapa rosie
1 telina mica
2 morcovi
½ de ceapa rosie
½ de castravete
1 legatura patrunjel
½ fir praz
1 kiwi
ulei, sare, cimbru
50 ml de stoc de legume
40 g de unt

Se ia pieptul de pui si se va aplatiza, se pune folie de plastic si vom bate pieptul de pui, pentru ai mari suprafata. Asezam feliile de bacon, peste care adaugam pieptul de pui, pe acesta il vom unge cu crema de branza iar deasupra vom presara cimbrisor. Mai adaugam o felie de bacon longitudinal si pe ea vom aseza dupa cum urmeaza, fasiile de ardei:rosu si verde, capsunile feliate fin, ceapa verde si ceapa rosie si migdalele.

Presaram: sare, piper si boia, dupa care rulam si putem prinde capetele in scobitori. Vom trage la tigaie ruloul pe fiecare parte, dupa care il vom scoate si va fi asezat pe un pat de legume si vom da la cuptor 25-30 de minute, dupa cum se poate observa si in imaginile alaturate.
Pregatim garnitura de legume, taiem ceapa marunt, dupa care adaugam baconul, un morcov, ardeii taiati cubulete si prazul, acestea se vor sota in tigaiei in ulei de masline si un cub de unt, saram,piperam si adaugam putin cimbru, vor trebui sa ramana al-dente. Scoatem legumele sotate pe servetele absorbante pentru indepartarea surplusului de grasime. Aranjam intr-o forma metalica(cerc) garnitura noastra de legume care va fi imbracata in castravete feliat subtire, vom taia ruloul, vom trage cateva secunde partea alba a prazului in putin ulei si vom pregati e design-ul farfuriei.



Taiem legatura de patrunjel,prazul(partea verde) taiem castravetele si kiwi in cubulete de marime potrivita, acestea vor fi puse in robot(blender) adaugam putin ulei si blendem daca este prea vascos adaugam putin stoc de legume si continuam sa blendam, potrivim cu sare si piper.

Vom strecura prin strecuratoarea mica si vom putea trage acest sos la tigaie intr-un cub de unt dupa care vom aranja preparul nostru ca in imaginile alaturate.



Pofta Buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu