Membru

luni, 2 iulie 2012

Rulada din piept de pui in foi de placinta

Super Nico  /  at  11:07 p.m.  /  No comments


Va asteptam sa ne vizitati si pe blogul hostelului nostru Transilvania Hostel din San Jose, Costa Rica: www.transilvaniahostel.blogspot.com, sau pe pagina de FB, Transilvania Hostel Costa Rica.

Ingrediente pentru 4 persoane: 750 g piept de pui 150 g carnat semiafumat 1 ou 500 g de foi de placinta(Linco) Sare, piper, boia dulce/iute, rozmarin 600 g de ciuperci la cutie 50 g Morcov 50 g telina 50 g ardei gras 100 g costita afumata 15 g de usturoi 50 g unt 50 ml pasta de tomate 150 ml ulei Taiem legumele(morcov, telina, ardei) julien Dupa care legumele le vom sota, le scoatem pe servetele absorbante, adaugam ciupercile 1-2 catei de usturoi taiati fin si costita taiata fin, se soteaza se se pun separat. Facem o omleta foarte subtire dintr-un ou si o lasam sa se raceasca putin. Tragem la tigaie carnatul. Taiem pieptul de pui de la partea mai groasa spre exterior pentru ai mari dimensiunile si aplatizam, il asezonam si il lasam in asteptare pana vom trage la tigaie legumele. Trecem la montarea preparatului dupa cum urmeaza , asezam pieptul de pui, rozmarin, peste punem omleta peste punem legumele taiate julien si in mijloc asezam carnatul care a fost tras la tigaie in prealabil. Se face o rulada se prinde bine la capete si se va trage cateva minute la tigaie pentru a-si schima culoare dupa care o dam la cuptor la T 180°C circa 25 de minute dupa care o scoatem din cuptor si o lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit rulada noastra, topim untul si luam foile de placinta, asezam prima foaie si o ungem cu unt topit, adaugam a doua foaie si procedam la felsi adaugam si a treia foaie si o ungem dupa care asezam rulada noastra si o impachetam cat mai elegant. Vom unge cu un galbenus de ou, mai adaugam putina boia deasupra, facem o mica crestatura deasupra sa poata iesi aburul si dam iarasi la cuptor maxim 10-15 minute. Sosul rezultat este din prajirea pieptului de pui, am adaugat vin rosu, sare, piper si pasta de tomate si l-am lasat sa scada. Dupa expirarea timpului preparatul se serveste ca in imaginile alaturate cu garnitura de ciuperci trase la tigaie. Pofta Buna

Timp de pregatire: 35-40 de minute.

Share
Posted in: , Posted on: luni, 2 iulie 2012

0 comentarii:

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks How to Customize Search for href=http://www.facebook.com/theblogger911 and replace it with your site's facebook page URL. Change the 30 Second Time Delay by searching for the code below and changing the number 30000 to a greater or lesser number. 1 second = 1000. 10 seconds = 10000. 60 seconds = 60000.

Aperitive

Salate

Sosuri

Dressinguri

Garnituri

Preparate vegetariene

Bauturi calde

Bauturi reci

Bauturi alcoolice

Smoothie

Pizza

Paste

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Preparate din carne de rata si gasca

Preparate din carne de porc

Preparate din carne de vita

Preparate din carne de curcan

Preparate din carne de miel

Preparate din peste

Preparate din carne de pui

Supe

Ciorbe

Preparate din carne de vanat

Preparate din fructe de mare

Preparate internationale

Aperitive si salate medievale

Fel Principal Medieval

Garnituri Medievale

Salate Medievale

Dulciuri Medievale

Torturi

Prajituri

Tarte

Alte dulciuri

Persoane interesate

Google+ Followers

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Totalul afișărilor de pagină

Copyright © 2013 Super Nico. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.