Membru

sâmbătă, 13 aprilie 2013

Biban de mare cu legume la gratar si sos tartar

Super Nico  /  at  7:27 a.m.  /  No comments


Va asteptam sa ne vizitati si pe blogul hostelului nostru Transilvania Hostel din San Jose, Costa Rica: www.transilvaniahostel.blogspot.com, sau pe pagina de FB, Transilvania Hostel Costa Rica.



Ingrediente:
1 biban 400 g, ½ de vanata, ½ de dovlecel, 1 rosie, 1 ceapa, 10 g de capere, 2-3 castraveti acri, Sare, Piper alb, Maioneza, Patrunjel, Zeama de lamaie, Ulei de masline, ½ de lamaie, Cimbru, cimbrisor, Decor: verdeturi si otet balsamic Curatam de solzi, curatam pestele inauntru si spalam bine. Scoatem cele doua fileuri ale pestelui, le ungem cu ulei de masline si presaram piper.

Punem gratarul la foc si lasam sa se-ncinga, sau daca este electri asteptam sa fie incins, temperatura trebuie sa fie in jur de 250°-300°C. Punem pestele pe gratar si verificam sa nu se arda, cand consideram ca este facut pe partea respectiva, luam de pe foc gratarul si lasam putin in asteptare, pentru a nu rupe bucata de peste, dupa aceea intoarcem pestele si pe cealalta parte si continuam frigerea. Spalam legumele si vom taia 2-3 rondele din fiecare(vanata, ardei si rosie).

Tocam cimbru si cimbrisorul saram si piperam si trecem feliile de legume prin acest amestec si punem pe gratar. Trebuie sa fim cu ochii pe ele pentru a nu se arde.. Sos tartar: Tocam marunt castravetii acri, tocam caperele, saram. Tocam patrunjelul si adaugam maioneza, amestecam si punem si zeama de lamaie dupa gustul dvs.

Share
Posted in: Posted on: sâmbătă, 13 aprilie 2013

0 comentarii:

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks How to Customize Search for href=http://www.facebook.com/theblogger911 and replace it with your site's facebook page URL. Change the 30 Second Time Delay by searching for the code below and changing the number 30000 to a greater or lesser number. 1 second = 1000. 10 seconds = 10000. 60 seconds = 60000.

Aperitive

Salate

Sosuri

Dressinguri

Garnituri

Preparate vegetariene

Bauturi calde

Bauturi reci

Bauturi alcoolice

Smoothie

Pizza

Paste

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Preparate din carne de rata si gasca

Preparate din carne de porc

Preparate din carne de vita

Preparate din carne de curcan

Preparate din carne de miel

Preparate din peste

Preparate din carne de pui

Supe

Ciorbe

Preparate din carne de vanat

Preparate din fructe de mare

Preparate internationale

Aperitive si salate medievale

Fel Principal Medieval

Garnituri Medievale

Salate Medievale

Dulciuri Medievale

Torturi

Prajituri

Tarte

Alte dulciuri

Persoane interesate

Google+ Followers

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Totalul afișărilor de pagină

Copyright © 2013 Super Nico. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.