Membru

duminică, 7 aprilie 2013

Orez cu naut

Super Nico  /  at  3:57 p.m.  /  No comments

125 g de orez, 150 g de naut 50 ml vin alb, 100 ml de supa de legume, 2 catei de usturoi, 1 ceapa, 2 linguri de ulei, Sare, piper, Felii de ridichie pentru decor. In uleiul incins se caleste ceapa taiata marunt si usturoiul taiat felioare. Se adauga orezul si se lasa sa devina translucid. Adaugam vinul si lasam sa se evapore alcoolul. Dupa aceea adaugam putin cate putin supa de legume tot atunci adaugam si nautul care a fost prefiert, dar mai trebuie sa fiarba putin. Potrivim de sare si piper alb. Decoram ca in imaginile alaturate. Pofta Buna

Share
Posted in: Posted on: duminică, 7 aprilie 2013

0 comentarii:

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks How to Customize Search for href=http://www.facebook.com/theblogger911 and replace it with your site's facebook page URL. Change the 30 Second Time Delay by searching for the code below and changing the number 30000 to a greater or lesser number. 1 second = 1000. 10 seconds = 10000. 60 seconds = 60000.

Aperitive

Salate

Sosuri

Dressinguri

Garnituri

Preparate vegetariene

Bauturi calde

Bauturi reci

Bauturi alcoolice

Smoothie

Pizza

Paste

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Preparate din carne de rata si gasca

Preparate din carne de porc

Preparate din carne de vita

Preparate din carne de curcan

Preparate din carne de miel

Preparate din peste

Preparate din carne de pui

Supe

Ciorbe

Preparate din carne de vanat

Preparate din fructe de mare

Preparate internationale

Aperitive si salate medievale

Fel Principal Medieval

Garnituri Medievale

Salate Medievale

Dulciuri Medievale

Torturi

Prajituri

Tarte

Alte dulciuri

Persoane interesate

Google+ Followers

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Totalul afișărilor de pagină

Copyright © 2013 Super Nico. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.