duminică, 7 aprilie 2013

Ciuperci umplute


Ingrediente:

8-10 ciuperci albe, mari 100 g muguri de pin, 75 g de fulgi de migdale, 2 fire de ceapa verde, 3 catei de usturoi, Pesmet panko, 2 linguri de ulei, Patrunjel, Sare, piper, germeni de praz, Acetto balsamico, Fire de chilly, Ciupercile(palariile) se curata de coaja, se scot piciorusele se curata si se toaca marunt, taiem ceapa verde si usturoiul fasiute si il adaugam peste, maruntim mugurii de pin si fulgii de migdale(care in prealabil au fost prajiti fara ulei) si ii adaugam peste restul compozitiei, adaugam cele doua linguri de ulei si adaugam o lingura de pesmet japonez, saram si piperam. Daca mai trebuie pesmet adaugam suplimentar. Luam o tava de cuptor, punem putin ulei adaugam hartie de copt si adaugam ciupercile, adaugam ulei de masline putin deasupra ciupercilor si dam la cuptor pentru aproximativ 30-35 de minute. Decoram si servim ca in imaginile alaturate cu germeni de praz sau creson, fulgi de chilly si diferite verdeturi. Pofta Buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu