Membru

sâmbătă, 15 februarie 2014

Pastrav “en papilotte”

Nicolette Sandulache  /  at  10:06 p.m.  /  No comments


Va asteptam sa ne vizitati si pe blogul hostelului nostru Transilvania Hostel din San Jose, Costa Rica: www.transilvaniahostel.blogspot.com, sau pe pagina de FB, Transilvania Hostel Costa Rica.


Ingrediente: 

1 bucata de pastrav,
½ de telina,
1 ardei rosu,
1 morcov,
100 g de mazare,
2 lingurite de mustar de Dijon,
1 lingura de otet de mere,
2 linguri de ulei de masline,
Sare, piper,
1 lingurita sos Worcester,
20 ml de vin alb,
50 g de anghinare murata in ulei,
2 fire de ceapa verde,
2 catei de usturoi,
½ de ardei iute,
germeni de lucerna,
1 rosie, cubulete,
*optional 50 g de branza feta, eu nu am folosit,

Se spala pestele, vom indeparta capul si vom trece la filetarea lui, dupa ce se l-am filetat, verificam bine sa fi scos toata sira si oase si vom spala din nou, tamponam bine pentru a indeparta surplusul de apa.

Facem o marinada (aceasta este buna si la pui) dupa cum urmeaza:

2 lingurite de mustar de Dijon,
1 lingura de otet de mere,
2 linguri de ulei de masline,
Sare, piper,
1 lingurita sos Worcester,
20 ml de vin alb,


Cu aceasta vom unge fileurile de peste. Curatam legumele si le taiem bastonase sau cubulete, telina o vom pune la fiert pentru 10 minute, dupa care se va scoate. Ardeiul se taie bastonase.


Luam o tava punem folie alimentara si vom trece la pregatirea pachetelelor(en pappilotte) in care vom pune pestele. Punem legumele, adaugam fileul de peste deasupra, mai adaugam daca a ramas vin si sigilam cu grija pachetelele.  Dam la cuptor la 180 °C aproximativ 30 de minute.


Se aduce la masa in pachetel, iar acesta se desface in fata musafirilor.

Se serveste acompaniat de un pahar de vin alb demisec.


Pofta Buna.

Share
Posted in: Posted on: sâmbătă, 15 februarie 2014

0 comentarii:

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks How to Customize Search for href=http://www.facebook.com/theblogger911 and replace it with your site's facebook page URL. Change the 30 Second Time Delay by searching for the code below and changing the number 30000 to a greater or lesser number. 1 second = 1000. 10 seconds = 10000. 60 seconds = 60000.

Aperitive

Salate

Sosuri

Dressinguri

Garnituri

Preparate vegetariene

Bauturi calde

Bauturi reci

Bauturi alcoolice

Smoothie

Pizza

Paste

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Preparate din carne de rata si gasca

Preparate din carne de porc

Preparate din carne de vita

Preparate din carne de curcan

Preparate din carne de miel

Preparate din peste

Preparate din carne de pui

Supe

Ciorbe

Preparate din carne de vanat

Preparate din fructe de mare

Preparate internationale

Aperitive si salate medievale

Fel Principal Medieval

Garnituri Medievale

Salate Medievale

Dulciuri Medievale

Torturi

Prajituri

Tarte

Alte dulciuri

Persoane interesate

Google+ Followers

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Totalul afișărilor de pagină

Copyright © 2013 Super Nico. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.