Membru

sâmbătă, 23 august 2014

Varza cu mamaliga, bacon si ardei iute

Nicolette Sandulache  /  at  9:07 a.m.  /  No comments

Va asteptam sa ne vizitati si pe blogul hostelului nostru Transilvania Hostel din San Jose, Costa Rica: www.transilvaniahostel.blogspot.com, sau pe pagina de FB, Transilvania Hostel Costa Rica.



1 kg de varza,
200 g de costita / bacon,
600-700 g de piept de porc,
2 cepe,
Marar,
1 ardei gras,
Ardei iute,
300 g de malai,
Sare,
Piper,
Ulei,
Boia dulce,
Pasta de tomate,
Cimbru,
Foi de dafin,


Se spala varza, se toaca marunt. Ceapa se curata se taie marunt si ea la fel si ardeiul gras.
Carnea dupa ce am spalat-o si am transat-o o stergem si o vom pune intr-o tigaie in care in prealabil am pus ulei. Lasam carnea in ulei pana a prins culoare pe ambele parti, adaugam si baconul dupa care le scoatem. In uleiul in care am prajit carnea adaugam ceapa si ardeiul si le vom sota si pe acestea. Scoatem ingredientele din tigaie si vom pune pe foc o cratita de marime potrivita.


Frecam bine cu sare varza si o vom pune in cratita in care am pus ulei, adaugam si ceapa cu ardceiul si vom adauga si carnea. Completam cu supa de legume si lasam sa fiarba varza noastra.


Adaugam o frunza de dafin, boia, piper si putin cimbru si vom continua fierberea la cuptor, cel putin 45 de minute la T 180°.  Este bine sa incercati deoarece este in functie de cuptorul dumneavoastra.


Trecem la pregatirea mamaligii, punem 700 ml de apa si adaugam sare, lasam sa inceapa sa fiarba si vom adauga malaiul in bloc dupa care amestecam si avem grija sa nu se lipeasca. Mamaliga va fi gata cand nu se mai lipeste de marginile vasului. Dupa aceea se rastoarna si se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-a racit se poate taia si o putem aranja in diferite forme ca in imaginile alaturate.

Pofta Buna

Share
Posted in: , Posted on: sâmbătă, 23 august 2014

0 comentarii:

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks How to Customize Search for href=http://www.facebook.com/theblogger911 and replace it with your site's facebook page URL. Change the 30 Second Time Delay by searching for the code below and changing the number 30000 to a greater or lesser number. 1 second = 1000. 10 seconds = 10000. 60 seconds = 60000.

Aperitive

Salate

Sosuri

Dressinguri

Garnituri

Preparate vegetariene

Bauturi calde

Bauturi reci

Bauturi alcoolice

Smoothie

Pizza

Paste

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Preparate din carne de rata si gasca

Preparate din carne de porc

Preparate din carne de vita

Preparate din carne de curcan

Preparate din carne de miel

Preparate din peste

Preparate din carne de pui

Supe

Ciorbe

Preparate din carne de vanat

Preparate din fructe de mare

Preparate internationale

Aperitive si salate medievale

Fel Principal Medieval

Garnituri Medievale

Salate Medievale

Dulciuri Medievale

Torturi

Prajituri

Tarte

Alte dulciuri

Persoane interesate

Google+ Followers

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Totalul afișărilor de pagină

Copyright © 2013 Super Nico. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.