Membru

duminică, 21 septembrie 2014

Creveti cu sos picant,

Nicolette Sandulache  /  at  8:56 p.m.  /  No comments

Va asteptam sa ne vizitati si pe blogul hostelului nostru Transilvania Hostel din San Jose, Costa Rica: www.transilvaniahostel.blogspot.com, sau pe pagina de FB, Transilvania Hostel Costa Rica.



7-9 creveti
100g de orez Mellisa(grecesc)
1 ceapa
2-3 rosii
1 ardei iute rosu
1 lingura sos de soia
2 catei de usturoi
¼ de lingurita de oregano
Unt / ulei
1 lingurita boia afumata
sare


Curatam ceapa si o taiem julien, rosiile le spalam si le dam pe razatoare, curatam cateii de usturoi si ii taiem marunt, la fel si ardeiul iute. Punem unt si ulei intr-o tigaie, adaugam ceapa si o lasam pana se caramelizeaza, dupa care adaugam celelalte ingrediente, la final adaugam rosiile si sosul de soia, gustam si asezonam cu un praf de sare. Punem sosul in blender si blendem bine si strecuram.

Pregatim orezul, curatam de impuritati, il spalam, punem unt si ulei intr-o cratita si adaugam orezul si trei parti de apa, adaugam un praf de sare si lasam sa fiarba, dandu-l la cuptor 14-16 minute.

Curatam creveti de cochilie, rupem capul crevetilor, taiem pe spate si inlaturam firisorul albastrui, dupa care spalam si punem crevetii pe hartie absorbanta, pentru inlaturarea surplusului de apa

Incingem o tigaie non aderenta in care punem ulei si unt si adaugam crevetii, lasandu-i sa se soteze pe ambele parti, dupa care ii scoatem si ii lasam in asteptare. Punem din nou sosul in tigaie si adaugam creveti. Luam o rosie cherry si o tragem la tigaie.


Aranjam ca in imaginea alaturata si servim.

Pofta buna

Share
Posted in: Posted on: duminică, 21 septembrie 2014

0 comentarii:

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks How to Customize Search for href=http://www.facebook.com/theblogger911 and replace it with your site's facebook page URL. Change the 30 Second Time Delay by searching for the code below and changing the number 30000 to a greater or lesser number. 1 second = 1000. 10 seconds = 10000. 60 seconds = 60000.

Aperitive

Salate

Sosuri

Dressinguri

Garnituri

Preparate vegetariene

Bauturi calde

Bauturi reci

Bauturi alcoolice

Smoothie

Pizza

Paste

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Preparate din carne de rata si gasca

Preparate din carne de porc

Preparate din carne de vita

Preparate din carne de curcan

Preparate din carne de miel

Preparate din peste

Preparate din carne de pui

Supe

Ciorbe

Preparate din carne de vanat

Preparate din fructe de mare

Preparate internationale

Aperitive si salate medievale

Fel Principal Medieval

Garnituri Medievale

Salate Medievale

Dulciuri Medievale

Torturi

Prajituri

Tarte

Alte dulciuri

Persoane interesate

Google+ Followers

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Totalul afișărilor de pagină

Copyright © 2013 Super Nico. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.