Membru

sâmbătă, 27 iunie 2015

Spanac cu oua

Nicolette Sandulache  /  at  11:30 p.m.  /  No comments





Va asteptam sa ne vizitati si pe blogul hostelului nostru Transilvania Hostel din San Jose, Costa Rica: www.transilvaniahostel.blogspot.com, sau pe pagina de FB, Transilvania Hostel Costa Rica.

Am ajuns la reteta cu numarul 400.


600 g de spanac,
4 oua,
1-2 linguri de faina,
1 ceapa
4 catei de usturoi
Ulei si 2 cubulete de unt
50-70 ml de lapte
Sare, piper

Décor: cubulete de papaya si felii de ridichie

Se spala spanacul in mai multe ape, dupa care se pune la fiert in apa cu sare maxim 10-15 minute pana se inmoaie.  Curatam ceapa si  usturoiul si te tocam fin.



Scoatem spanacul si il scurgem bine, dupa care il vom toca cu un tocator de lemn.

Incingem unt si ulei intr-o tigaie, adaugam ceapa si usturoiul si le lasam sa se soteze la foc mic, dupa care adaugam putina faina si laptele si amestecam sa nu se formeze aglomerari, dupa care adaugam spanacul. Lasam sa scada si sa prinda consistenta dorita.


Separat pregatim pentru fiecare portie de spanac, unu / doua oua dupa preferinta si putem servi.


Aceasta reteta este scrisa special pentru Greenpeace Romania, Deoarece am acceptat provocarea lor privind hrana(mancarea) sanatoasa. Este bine ca sa ne unim eforturile pentru a consuma produse de calitate ecologica si de a consuma responsabil.

Scopul acestei campanii este de a pune în evidență alternativele la sistemul industrial intensiv curent, precum agricultura ecologică, locală, sănătoasă atât pentru consumator, cât și pentru economie. Pentru mai multe detalii puteti accesa urmatoarele link-uri:

www.stiucemananc.org
www.iknowwhogrewit.org



Pofta Buna
www.reteteleluisupernico.blogspot.com






Share
Posted in: Posted on: sâmbătă, 27 iunie 2015

0 comentarii:

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks How to Customize Search for href=http://www.facebook.com/theblogger911 and replace it with your site's facebook page URL. Change the 30 Second Time Delay by searching for the code below and changing the number 30000 to a greater or lesser number. 1 second = 1000. 10 seconds = 10000. 60 seconds = 60000.

Aperitive

Salate

Sosuri

Dressinguri

Garnituri

Preparate vegetariene

Bauturi calde

Bauturi reci

Bauturi alcoolice

Smoothie

Pizza

Paste

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Preparate din carne de rata si gasca

Preparate din carne de porc

Preparate din carne de vita

Preparate din carne de curcan

Preparate din carne de miel

Preparate din peste

Preparate din carne de pui

Supe

Ciorbe

Preparate din carne de vanat

Preparate din fructe de mare

Preparate internationale

Aperitive si salate medievale

Fel Principal Medieval

Garnituri Medievale

Salate Medievale

Dulciuri Medievale

Torturi

Prajituri

Tarte

Alte dulciuri

Persoane interesate

Google+ Followers

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Totalul afișărilor de pagină

Copyright © 2013 Super Nico. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.