marți, 27 octombrie 2009

Piept de Pui Umplut












Timp de preparare:
35 min (complexitate medie)

Ingrediente:
1-2 piepti pui
1 pachet de branza topita feliata
100-150 gr de sunca feliata foarte subtire
1 legatura de leurda
amestec de ardei(rosu, galben, verde) taiat cubulete
100-150 gr de faina
2 oua
sare, piper, boia, curry

Mod de preparare:

Se ia pieptul de pui se sareaza se pun frunze de leurda, peste care se aseaza, un strat de branza topita, se condimenteaza cu piper, dupa care urmeaza un strat de sunca, urmeaza alt strat de leurda, peste care se pune un nou strat de branza topita si se pune boia.

Se ruleaza pieptul de pui, se pune un praf de curry si se prinde cu scobitori in lateral. Rulourile astfel formate se trec prin faina, se bat ouale se sareaza si se trec rulourile prin ou dupa care inca o data prin faina. Se prajesc pe ambele parti la foc potrivit.

Se scot pe hartie absorbanta se lasa sa se raceasca, se scot scobitorile, se taie, si se aseaza pe o farfurie pe care am pus in prealabit frunze de leurda si se garniseste cu ardei multicolor(ardeiul se taie in cubulete mici si se serveste crud).


Pofta Buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu