miercuri, 25 august 2010

Piept de Pui cu ciuperci si sos de smantana


Va asteptam sa ne vizitati si pe blogul hostelului nostru Transilvania Hostel din San Jose, Costa Rica: www.transilvaniahostel.blogspot.com, sau pe pagina de FB, Transilvania Hostel Costa Rica.





Timp de preparare:
1 ora (complexitate ridicata)

Ingrediente:
2-3 piepti de pui
250 gr de ciuperci
300 gr de cartofi 200 gr de kaizer
200 ml smantana lichida
150 gr de ananas
sare, piper, unt, 50 gr de bere blonda
1 ardei rosu / 1 ardei verde si salata pentru decor

Mod de preparare: Piepti de pui se spala se taie in jumatate se cresteaza si se pune in wok la foc mediu pentru a se praji cat sa prinda culoare. Cartofii se taie cubulete mai mici sau mai mari, ananasul la fel, iar baconul in fasii si se lasa totul intr-o alta tigaie la foc mediu toate se calesc in unt aproximativ 20-25 de minute sunt gata se scot si se introduc ciupercile in acelas ulei, lasandu-se intre 5-7 minute cat sa se inmoaie dupa care se scot si acestea.Pieptii de pui se scot din wok se scurge uleiul si se adauga putin unt, peste acesta se pune 50 gr de bere si smantana lichida lasandu-se sa fiarba pana este bine patruns. Cand este gata se serveste astfel se aseaza cateva felii de salata verde, se aseaza o prtie de cartofi, piepul de pui se pune dressingul rezultat, ciupercile, si se decoreaza cu fasii de ardei rosu si verde.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta Buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu