miercuri, 25 august 2010

Pulpe de pui cu orez brun si legume


Timp de preparare:
50 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
3- pulpe de pui potrivite
250 grame cartofi 3-4 fire de usturoi verde
2-3 fire ceapa verde
1/2 ardei rosu; 1/2 ardei verde
4-5 catei de usturoi, 1 portocala
200 de grame de orez brun
1 ceapa rosie potrivita
ulei, sare, condimente dupa gust

Mod de preparare: Se curata pulpele, se pune orezul la inmuiat separat, se curata legumele, se taie ceapa rosi julien, cartofii sferturi, ceapa si usturoiul verde se lasa intregi, ardei fasii, iar usturoiul se lasa cateii nezdrobiti si o portocala decojita in felii. Se pun la cuptor, se adauga si orezul. Separat se pui pulpele in ceaun la prajit, dar foarte putin doar ce capata ciloare dupa care sunt scoase si adaugate in tava cuptorului, se la 40-50 de minute, acestea se sareaza si condimenteaza dupa gust. Atentie la cuptor deoarece orezul are tendinta de a se prinde.

Pofta Buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu