luni, 30 august 2010

Piept de pui cu legume la gratar





Timp de preparare:
25 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
1 piept de pui
2-3 felii de vinete
2-3 felii de dovlecel
2-3 felii de ardei gras rosu
1 ceapa

Dressing:
1-2 linguri de smantana mai slaba
1 iaurt degresat
1-2 lingurite de hrean
sare, piper

Mod de preparare: Pieptul de pui se condimenteaza si se pune pe grill aproximativ 15 minute, daca nu este facut se mai lasa.

Legumele: vinetele si dovlecei se taie in felii longitudinale, ceapa se taie in sferturi si ardeiul in bucati mai mari urmandu-se a se pune pe grill.

Se trece la prepararea dressing-ului: Se amesteca smantana cu iaurtul degresat se adauga si hreanul, se sareaza si pipereaza si se adauga peste legumele noastre.

Pofta Buna

Un comentariu: