Bine ati venit in bucatarie la Super Nico! Va astept cu drag si ma bucur ca sunteti alaturi de mine. Impartasim aceeasi pasiune si sunt mandra sa pot impartasi experientele mele alaturi de voi. Sunt aici pentru voi pentru a parcurge expeditia noastra culinara impreuna si de a ne lasa prada creativitatii noastre culinare.
luni, 30 august 2010
Piept de pui cu legume la gratar
Timp de preparare:
25 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
1 piept de pui
2-3 felii de vinete
2-3 felii de dovlecel
2-3 felii de ardei gras rosu
1 ceapa
Dressing:
1-2 linguri de smantana mai slaba
1 iaurt degresat
1-2 lingurite de hrean
sare, piper
Mod de preparare: Pieptul de pui se condimenteaza si se pune pe grill aproximativ 15 minute, daca nu este facut se mai lasa.
Legumele: vinetele si dovlecei se taie in felii longitudinale, ceapa se taie in sferturi si ardeiul in bucati mai mari urmandu-se a se pune pe grill.
Se trece la prepararea dressing-ului: Se amesteca smantana cu iaurtul degresat se adauga si hreanul, se sareaza si pipereaza si se adauga peste legumele noastre.
Pofta Buna
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Ce bine arata!
RăspundețiȘtergereMa inscriu si eu la o portie. Cand mai faci?