sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Cordon Bleu

1 bucate piept de pui
2-3 felii de sunca
2-3 felii de cascaval(branza topita
faina
ou
panco(pesmet japonez)
ulei
dressing de mere
unt
pasta de masline
rosie cherry
orez
2 mere
1 ceasca de vin
½ ardei rosu
½ ardei verde
½ ardei galben
sare,
piper
supa de pui
zahar

Risotto se pregateste ca la reteta anterioara(Valdostana de pui cu rissoto).
Pentru cordon bleu, luam pieptul de pui il aplatizam, saram si piperam, adaugam sunca, deasupra cascavalul si rulam. Ruloul il vom trece mai intai prin faina, ou si panco, dupa care mai impesmetam o data(se trece inca odata prin ou si pesmet) dupa care lasam aproximativ 7-8 minute in asteptare, timp in care pesmetul va face o priza buna cu pieptul de pui. Dupa aceasta, intr-o tigaie punem unt si ulei si vom trece la prajirea ruloului, avand grija sa-l intoarcem pe toate partile pentru a fi uniform prajit.

Dupa ce este facut se scoate, asezandu-se pe servetele absorbante pentru a indeparta surplusul de ulei. Se lasa sa se raceasca, dupa care se va taia. Separat vom face un dressing de mere, merele se curata de coaja si se calesc in unt si zahar, cand sunt facute se blendeaza si va rezulta un dresing gustos.

Trecem la aranjarea farfuriei dupa cum se observa in fotografiile alaturate.



Pofta Buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu